Tennis Kids Events

Op het gebied van Tenniskids zijn er vele Events te spelen in Rood, Oranje en Groen. 

Events zijn wedstrijdactiviteiten voor tenniskids die een dagdeel duren. Events zijn laagdrempelig en veel mindere prestatief opgezet dan open toernooien. Ze kunnen een onderdeel zijn van een open toernooi of als een losstaande activiteit worden georganiseerd.  

Wie kunnen zich inschrijven? kinderen met een geldig tennispas  

Kids kunnen inschrijven ze op http://tenniskids.toernooi.nl een eigen account hebben aangemaakt. Een deelnemer schrijft in door het Event aan te klikken en in te schrijven. Hij/zij zal eerst het ‘reglement’ moeten goedkeuren om vervolgens de inschrijving te bevestigen. Kids kunnen alleen inschrijven voor de kleur en het niveau waarop ze in de spelersdatabase van Tenniskids staan geregistreerd (bijv. O2).

Mocht een Rood kind, die de juiste leeftijd heeft om ook in Oranje te kunnen spelen, voor Oranje willen inschrijven, dan dient de functionaris Tenniskids zijn jeugdspeelsterkte eerst op Oranje te zetten. 

Mocht Oranje toch nog te hoog gegrepen zijn, dan kan het kind binnen het systeem weer teruggezet worden op Rood.

In de Tenniskids planner kan de organisator het kind muteren in kleur en niveau, mocht dat nodig zijn voor de uitvoering van het Event.