Menu

Mijn K├Ęperke

Inloggen voor clubleden. Bent u uw wachtwoord kwijt of nog geen account op de site maar wel lid van de club. klik hier.

Mijn KNLTB

Training


Voor alle leden, zowel beginners als gevorderden, bestaat de mogelijkheid om bij onze bevoegde tennisleraren van Tennis for You te trainen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

 www.tennisforyou.nl

Onze clubtrainers zijn:

 

Bart van Nassau

T: 06 - 54 29 20 00

E: Bart@tennisforyou.nl/

 

Gert-Jan Nieuwlaats

T: 06 - 14710117

E: gertjan@tennisforyou.nl

 

Alle leden krijgen voor het begin van het seizoen een email met informatie over de trainingsmogelijkheden. Voor nadere inlichtingen en inschrijving kunt U bij de trainers terecht of op de website van Tennis for You.

Let op: Alle deelnemers zijn verplicht zich digitaal in te schrijven via www.tennisforyou.nl/inschrijven-tv-keperke

De lessen  worden gegeven op maandag, woensdag, donderdag op de tennisbanen van de vereniging. 
De kosten voor de training worden door de leden zelf gedragen.

Voor alle leden, zowel beginners als gevorderden, bestaat de mogelijkheid om bij onze bevoegde tennisleraar te trainen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.                 


 

Tenniskids

Geef kinderen een tennisracket en een bal in de hand en de interesse voor tennis is gewekt! Tenniskids is het lesprogramma van Tennis for You om kids te leren tennissen. Wij bieden jeugdspelers (vanaf vier jaar) leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze het tennisspel eerder kunnen spelen dan nu vaak het geval is. Hoe? In drie stappen bereiden onze trainers de kinderen voor op het echte tennisspel. Van klein naar groot, van Rood naar Oranje en Groen.

     Drie fases

In de eerste fase, Tenniskids Rood, beginnen de allerkleinsten op een hele kleine baan. Iedere tien minuten zijn er andere oefeningen met leuke materialen. Ze ontwikkelen basisvaardigheden zoals bewegen en coördinatie en spelen kleine wedstrijden.
 
 
Tijdens de tweede fase, Oranje, leren de kinderen nieuwe slagen en technieken. Bovendien spelen ze op een driekwartbaan. De wedstrijden worden al langer.
 
 
Groen is de laatste fase. Kinderen zijn groter en sterker en bespelen de hele baan. Techniek en tactiek worden verder ontwikkeld. Ook de competitie vormt een belangrijk onderdeel.
 
 
  
 
 
Iets voor uw kid(s)?

Alle jeugdleden worden opgeleid volgens de methode Tenniskids (Fase Rood, Oranje Groen). Spelplezier en het ontwikkelen van vaardigheden, daar gaat het om. Met Tenniskids leren ze spelenderwijs goed tennissen. Geïnteresseerd? Geef uw kind nu op voor deze lessen. Meer informatie is te vinden op de site van Tennis for You of bij de trainers.