Menu

Mijn K├Ęperke

Inloggen voor clubleden. Bent u uw wachtwoord kwijt of nog geen account op de site maar wel lid van de club. klik hier.

Mijn KNLTB

Jeugdhoek


 

Hieronder en op de aanhangende menupagina's vinden jullie alle informatie die voor jullie belangrijk is.

Kijk hier regelmatig om te zien wat er voor nieuws is.

Vergeet niet om in te loggen met je bondsnummer of gebruikersnaam en het wachtwoord die je eerder hebt gekregen, anders kun je bijvoorbeeld niet de foto's bekijken in het fotoalbum.

 


 

Op het gebied van Tenniskids zijn er vele Events te spelen in Rood, Oranje en Groen. Events zijn wedstrijdactiviteiten voor tenniskids die een dagdeel duren. Events zijn laagdrempeling en veel mindere prestatief opgezet dan open toernooien. Ze kunnen een onderdeel zijn van een open toernooi of als een losstaande activiteit worden georganiseerd.
 
Wie kunnen zich inschrijven? kinderen met een geldig tennispas
 

Kids kunnen inschrijven als ze op http://tenniskids.toernooi.nl een eigen account hebben aangemaakt. Een deelnemer schrijft in door het Event aan te klikken en in te schrijven. Hij/zij zal eerst het ‘reglement’ moeten goedkeuren om vervolgens de inschrijving te bevestigen. Kids kunnen alleen inschrijven voor de kleur en het niveau waarop ze in de spelersdatabase van Tenniskids staan geregistreerd (bijv. O2). Mocht een Rood kind, die de juiste leeftijd heeft om ook in Oranje te kunnen spelen, voor Oranje willen inschrijven, dan dient de functionaris Tenniskids zijn jeugdspeelsterkte eerst op Oranje te zetten. Mocht Oranje toch nog te hoog gegrepen zijn, dan kan het kind binnen het systeem weer teruggezet worden op Rood. In de Tenniskids planner kan de organisator het kind muteren in kleur en niveau, mocht dat nodig zijn voor de uitvoering van het Event.

.

 

 

 


Contact

Veerkensweg 26
4751CS Oud Gastel

info@keperke.nl
(0165) 51 30 80

Blog

 

 

 

 

 

 

 

Links