Menu

Mijn Kčperke

Inloggen voor clubleden. Bent u uw wachtwoord kwijt of nog geen account op de site maar wel lid van de club. klik hier.

Mijn KNLTB


Jumbo Spaaraktie

 

Beste leden,

Vanaf woensdag 8 februari kun je bij Jumbo Broos gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van € 10,- ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kun je toekennen aan een sportvereniging van je keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan 't Kèperke te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra materialen voor de club aanschaffen. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/provincies kun je onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Maar je kunt je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. In de kantine staat een dropbox waar je ze in achter kunnen laten.

​Tip: vraag vrienden, familieleden, buren die niet weten wat met de spaarpunten te doen, ze voor jou te bewaren, zodat jij ze ten goede van onze vereniging kunt laten komen.

We willen je bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze vereniging.

 

 


 

Inschrijven Zomertraining 2017 TV ‘t Kèperke

Het zomerseizoen nadert en daarom zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Je kunt je vanaf heden inschrijven voor de zomertraining.

De trainers van Tennis for You staan weer klaar voor een nieuwe cursus tennislessen. Ben jij een tennisser die deze zomer wil leren tennissen en/of je spel naar een hoger peil wilt brengen, dan is het zeker de moeite waard om je in te schrijven voor de zomertraining. 

De zomertrainingen starten 27 Maart.

Inschrijven voor 5 Maart a.s.


   


U kunt hier het inschrijfformulier vinden en zich hier digitaal inschrijven.

 


 

​Algemene Ledenvergadering

 

Op woensdag 22 februari, aanvang 20 uur, houden we onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering.

​Ben je geïnteresseerd in het wel en wee van onze vereniging, zorg dan dat je er bij bent !!

 


 

​Ledenactie 2017

Voor nieuwe seniorleden hebben we in 2017 een leuke kenningsmakingsactie.

​Ieder die zich vanaf het begin van het seizoen aanmeldt als lid krijgt 4 gratis tennislessen.

Deze lessen worden in groepjes van 4 personen gegeven.

 

​Het aanmeldingsformulier is hier te downloaden.


 

 

Fons Dekkers Open Wintertoernooi

 

Ons tweede wintertoernooi zit er weer op.

We mogen spreken van een geweldig evenement, ondersteund door het prachtige weer, maar vooral door de aankleding en culinaire verwennerij door Jos en Marelle Dekkers. Zij hebben samen met hun crew bestaande uit Judith, Geesje, Romy, Iris en Diana ons de hele week ruim voorzien van de heerlijkste maaltijden en hapjes.

Hoogtepunt was de feestavond op vrijdag met muzikale omlijsting door DJ Nightshift en een loterij waar een aantal fraaie prijzen werden vergeven.

Ondanks zijn drukke werkzaamheden wist Sinterklaas zich met enkele van zijn Pieten vrij te maken om de prijsuitreiking op zondag luister bij te zetten.

 

Wil je de sportieve resultaten nog eens zien, raadpleeg dan Toernooiklapper via deze link.

 

 

 


 

Ken je onze nieuwe facebook pagina al ??

Nee ? Kijk dan eens hier

 

 

 

 

 

 


Competitie voorjaar 2017

 

De teams voor de voorjaarscompetitie zijn weer aangemeld, zie onder Competitie / Voorjaarscompetitie.

​Begin maart zal het programma bekend gemaakt worden.

 

 


Bardiensten winterperiode

 

Het bardienstrooster voor de periode vanaf 7 november is hier te vinden.

 

 


Ons 50 jarig jubileum

 

​Op 10 september vierden we ons gouden jubileum met een leuke dag voor de kleintjes, een receptie en een geweldige feestavond voor de leden.

 

Hier vind je een foto-impressie van deze dag.

 

 

 


Baanverlichting

 

Op woensdag 15 juni is onze baanverlichting vernieuwd.

De oude armaturen met gasontladingslampen zijn vervangen door LED-armaturen.

 

 

Ook de besturing is aangepast. Het in- en uitschakelen kan voortaan met drukknoppen die in de gang naar de kleedkamers en toiletten zijn te vinden. We hoeven ons hiervoor dus niet meer in de meterkast te wringen.

 

 

Het resultaat mag er zijn !! Met een besparing van ruim 25% op de stroomkosten hebben we een kwalitief veel betere verlichting gekregen. Die stroombesparing bereiken we natuurlijk alleen wanneer na afloop van de wedstrijden de verlichting ook direct wordt uitgeschakeld.

 

Het nieuwe systeem kent ook een zogenaamde "orientatieverlichting". Daarbij branden per baanblok 2 lampen op laag niveau, genoeg om de banen niet helemaal in het donker te leggen. Dit zal vooral gebruikt worden om de sfeer te verhogen wanneer na de wedstrijden er nog veel publiek buiten is.

 


​Maandagmiddag senioren+

 

Tot enkele jaren geleden was de maandagmiddag speciaal voor onze 50 plussers gereserveerd om gezellig samen een balletje te slaan. Meestal waren 3, soms 4 banen bezet. Langzamerhand is daar jammergenoeg de klad in gekomen.

Een aantal leden heeft gevraagd om deze activiteit weer nieuw leven in te blazen en daarom hierbij een oproep aan alle belangstellenden om voortaan elke maandag om 13 uur aanwezig te zijn. De indeling doen we met de pasjes, dus breng die wel mee !

 

 

 


 

Terugblik Open toernooie​n 2015

 

Wil je nog eens terugkijken naar ons open zomertoernooi in augustus of het eerste Fons Dekkers Open Wintertoernooi in november ga dan naar een van deze fotoalbums:

 

Open dubbeltoernooi 2015

 

Open Fons Dekkers Wintertoernooi 2015

 

 

 


  

Nieuw toegangssysteem paviljoen

 

Vanaf 1991, toen ons clubhuis is gebouwd, zijn talloze sleutels van de toegangsdeur tegen een vergoeding verstrekt aan leden, die daarmee gebruik konden maken van de kleedkamers, toiletten en de baanverlichting.

In de loop van jaren​ zijn veel leden vertrokken zonder de sleutel in te leveren. Omdat we niet mogen uitsluiten dat  er ook "illegale" kopiën in omloop zijn gekomen vonden we het tijd worden om een keer orde op zaken te stellen.

Nu we de hele winter do​or kunnen tennissen zal er nog meer gebruik gemaakt worden van de baanverlichting, terwijl er zeker in de vroege avond niet altijd een bardienst aanwezig is.

De zij​deur is daarom voorzien van een elektronisch slot dat te bedienen is met je ledenpas.

De paslezer hangt naast​ de deur.

Om te beginnen is de toegang geprogrammeerd van alle leden die op onze sleutellijst staan en dus nu al met een sleutel binnen kunnen.

Ben je seniorlid, heb je niet eerder een sleutel gehad en wil je ook gebruik gaan maken van het toegangssysteem ?

Meld je dan even hier aan en je naam wordt toegevoegd.

 

Ook winterleden kunnen ​hiervan gebruik maken.

Kun je het formulier niet gebruiken, stuur dan even een mailtje naar info@keperke.nl​

 

Verwacht niet dat dat g​elijk voor elkaar komt, het kan een paar dagen duren voordat je pasje is geactiveerd !!

 

 


Aanpassing contributieregeling voor nieuwe leden

 

Nu we het hele jaar buiten kunnen tennissen is er voor nieuwe leden geen enkele reden meer om met de aanmelding te wachten tot 1 april.

 

Word je in de loop van het jaar lid, dan betaal je niet de volle jaarcontributie ( € 105, € 65 en € 45 voor senioren, junioren,aspiranten), maar slechts € 10, € 6 of € 4 per maand voor de resterende tijd tot het einde van het jaar.

Het aantal maanden wordt afgerond naar hele maanden. Bij aanmelding in de eerste helft geldt die maand voor een hele, bij aanmelding in de tweede helft rekenen we vanaf het begin van de volgende maand. Je betaalt natuurlijk nooit meer dan de normale jaarcontributie. 

Senioren en junioren zijn bij aanmelding ook € 16 inschrijfgeld verschuldigd.

 


 

 

 

 

Contact

Veerkensweg 26
4751CS Oud Gastel

info@keperke.nl
(0165) 51 30 80

Blog

Links